Alves Fabregasu: "Izsili prestop"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nogometaš Barcelone Dani Alves Cescu Fabregasu svetuje, naj izsili svoj prestop iz Arsenala v Barço. "Jaz sem svoj prestop iz Seville izsilil," je priznal brazilski nogometni reprezentant.
Oglej si celoten članek

Alves je za španske medije povedal, da bi se Fabregas moral bolj vključiti v pogajanja za prestop k katalonskemu velikanu, na takšen ali drugačen način. "Razumem, da Arsenala ne želi zapustiti v slabih odnosih, toda razumljivo bi bilo tudi to, da bi izsilil svoj prihod v Barcelono." Alves meni, da so želje nogometaša najpomembnejše. "Nogometaši vedno pristanejo tam, kjer si želijo igrati, noben klub pa si ne želi imeti nesrečnega igralca," je dodal Alves, ki se te dni mudi v Argentini, kjer z brazilsko reprezentanco igra Copo Américo. Brazilec je hkrati priznal, da je sam izsilil svoj prestop iz Seville k Barçi pred tremi leti. "Videl sem, da prihaja pravi vlak, in želel sem si biti v poslovnem razredu," je svoj prestop orisal 28-letni branilec.

Barça potrebuje nekaj retuširanja

Vodilni možje v katalonskem klubu sicer zagotovljajo, da se jim s pogajanji za prestop Cesca ne mudi. "Imamo še celo poletje, da podpišemo z novi igralci," je povedal podpredsednik Barcelone Josep Bartomeu. "Vsa pogajanja zahtevajo potrpljenje," je priznal Bartomeu in dodal: "Imamo izjemno ekipo z izjemnimi nogometaši - najboljšimi v Evropi -, toda zasedba potrebuje nekaj retuširanja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.