Šport > Nogomet
14 ogledov

Alves Fabregasu: "Izsili prestop"

Alves je takole poziral ob podaljšanju pogodbe z Barço do 2015. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nogometaš Barcelone Dani Alves Cescu Fabregasu svetuje, naj izsili svoj prestop iz Arsenala v Barço. "Jaz sem svoj prestop iz Seville izsilil," je priznal brazilski nogometni reprezentant.

Alves je za španske medije povedal, da bi se Fabregas moral bolj vključiti v pogajanja za prestop k katalonskemu velikanu, na takšen ali drugačen način. "Razumem, da Arsenala ne želi zapustiti v slabih odnosih, toda razumljivo bi bilo tudi to, da bi izsilil svoj prihod v Barcelono." Alves meni, da so želje nogometaša najpomembnejše. "Nogometaši vedno pristanejo tam, kjer si želijo igrati, noben klub pa si ne želi imeti nesrečnega igralca," je dodal Alves, ki se te dni mudi v Argentini, kjer z brazilsko reprezentanco igra Copo Américo. Brazilec je hkrati priznal, da je sam izsilil svoj prestop iz Seville k Barçi pred tremi leti. "Videl sem, da prihaja pravi vlak, in želel sem si biti v poslovnem razredu," je svoj prestop orisal 28-letni branilec.

Barça potrebuje nekaj retuširanja

Vodilni možje v katalonskem klubu sicer zagotovljajo, da se jim s pogajanji za prestop Cesca ne mudi. "Imamo še celo poletje, da podpišemo z novi igralci," je povedal podpredsednik Barcelone Josep Bartomeu. "Vsa pogajanja zahtevajo potrpljenje," je priznal Bartomeu in dodal: "Imamo izjemno ekipo z izjemnimi nogometaši - najboljšimi v Evropi -, toda zasedba potrebuje nekaj retuširanja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.