Američanke do tretjega naslova

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriška ženska nogometna reprezentanca do dvajsetih let, je v finalu svetovnega prvenstva v Tokiu premagala Nemčijo z 1:0.
Oglej si celoten članek

Ameriške nogometašice do 20 let so še tretjič  osvojile naslov svetovnih prvakinj. V nedeljskem finalu v Tokiu so z 1:0 (1:0) premagale Nemčijo, edini gol pa je v 44. minuti dosegla Kealia Ohai.

V tekmi za tretje mesto so bile Japonke z 2:1 (1:0) boljše od Nigerijk. Za domačinke sta zadeli Joko Tanaka in Asuka Nišikava, pri Nigerijkah pa je bila uspešna Desire Oparanozie.

Svetovno prvenstvo za nogometašice do 20 let, Tokio:

za 3. mesto:
Nigerija : Japonska  1:2 (0:1)
Oparanozie (73); Tanaka (24), Nišikava (50)

Finale:
ZDA : Nemčija  1:0 (1:0)
Ohai (44)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.