Ameriški politik v ringu s Holyfieldom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanji predsedniški kandidat Mitt Romney se je na dobrodelnem boksarskem obračunu pomeril z bivšim svetovnim prvakom v težki kategoriji Evanderjem Holyfieldom.
Oglej si celoten članek

V zvezni državi Utah sta se na dobrodelnem obračunu pomerila ameriški politik Mitt Romney in legendarni Evander Holyfield. Romney se je na dvoboj pripravljal skupaj z upokojenim zvezdnikom, ob prihodu v ring pa je v dvorani odmevala pesem I Will Survive.

''Dobra novica je ta, da Holyfield nikoli ne udarja pod pas, kar v politiki ni redna praksa,'' je povedal 68-letni Romney, ki je na ta način zbiral dobrodelna sredstva za neprofitno organizacijo CharityVision za pomoč slepim in slabovidnim.

Republikanec je v drugi rundi ''nokavtiral'' nasprotnika, pred povračilnimi ukrepi pa ga je rešila ekipa, ki je v ring zalučala belo brisačo. ''Za človeka, ki ni nikoli boksal v ringu, zna deliti udarce. Zna se premikati. Name je naredil velik vtis. On je najstarejši boksar in najmanjši človek, s katerim sem se kdajkoli boril, zato ga zelo spoštujem,'' je povedal Holyfield, čigar udarci so v skladu z duhom prireditve prej žgečkali, kot pa poškodovali ameriškega politika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:07 16. Maj 2015.

    Tipično prodan dvoboj... kot vedno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.