Šport
33 ogledov

Ameriški politik v ringu s Holyfieldom

holyfield romney Profimedias
Nekdanji predsedniški kandidat Mitt Romney se je na dobrodelnem boksarskem obračunu pomeril z bivšim svetovnim prvakom v težki kategoriji Evanderjem Holyfieldom.

V zvezni državi Utah sta se na dobrodelnem obračunu pomerila ameriški politik Mitt Romney in legendarni Evander Holyfield. Romney se je na dvoboj pripravljal skupaj z upokojenim zvezdnikom, ob prihodu v ring pa je v dvorani odmevala pesem I Will Survive.

''Dobra novica je ta, da Holyfield nikoli ne udarja pod pas, kar v politiki ni redna praksa,'' je povedal 68-letni Romney, ki je na ta način zbiral dobrodelna sredstva za neprofitno organizacijo CharityVision za pomoč slepim in slabovidnim.

Republikanec je v drugi rundi ''nokavtiral'' nasprotnika, pred povračilnimi ukrepi pa ga je rešila ekipa, ki je v ring zalučala belo brisačo. ''Za človeka, ki ni nikoli boksal v ringu, zna deliti udarce. Zna se premikati. Name je naredil velik vtis. On je najstarejši boksar in najmanjši človek, s katerim sem se kdajkoli boril, zato ga zelo spoštujem,'' je povedal Holyfield, čigar udarci so v skladu z duhom prireditve prej žgečkali, kot pa poškodovali ameriškega politika.

Komentarjev 1
  • kapibara 15:07 16.maj 2015.

    Tipično prodan dvoboj... kot vedno...