Ameriški zvezdnik gol tekel po ulici ter napadel policista (video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napovedovali so mu odlično kariero, zdaj je znova dotaknil dno.
Oglej si celoten članek

Igralec ameriškega nogometa Malik McDowell bi moral biti nova zvezda lige NFL, potem ko so ga leta 2017 v drugem krogu kot 35. izbrali Seattle Seahawks, ki so na ta način dobili enega najbolj nadarjenega obrambnih igralcev te generacije.

Toda na žalost je McDowell dosti bolj kot po svojih predstavah postal znan po svojih "izpadih" izven nogometnega igrišča, kjer se je že mnogokrat po nepotrebnem spravil v težave. Tako je tudi tokrat, ko mu ponovno grozita zapor in daljša pavza v zaenkrat zelo skromni profesionalni karieri.

Defensive tackle ekipe Cleveland Browns je bil tokrat aretiran na Floridi zaradi skrajno bizarnega obnašanja, saj je fizično napadel policista, ki ga je skupaj s svojimi kolegi poizkušal umiriti, potem ko je 25-letni zvezdnik popolnoma nag tekel po tamkajšnjih ulicah.

McDowella so policiji prijavili tamkajšnji študentje, potem ko je v Evinem kostimu pritekel v njihov univerzitetni center. Po prihodu policije pa je McDowell napadel prvega izmed policistov, ki so ga poizkušali umiriti, ter ga nekajkrat udaril s pestjo. Policija ga je uspela premagati šele z uporabo električnega šoka.

Na nosilih zdravniške pomoči so ga nato prenesli v bližnjo bolnišnico, od koder pa je bil kmalu prepeljan na policijsko postajo, kjer so proti njemu vložili prijave za nespodobno razkazovanje, napad na policista ter upiranje aretaciji.

"Nekdo mu je dal nekaj, da konzumira, in zaradi tega se McDowell ni ničesar zavedal, kar tudi pojasni njegovo bizarno obnašanje," naj bi sicer po incidentu v bran svoje stranke izjavil McDowellov pravni zastopnik.

To sicer niso prve McDowellove težave z zakonom, saj kljub temu da je bil izbran na naboru že leta 2017, do leta 2021 sploh ni odigral nobene uradne tekme.

Video Noro: živčni zlom zvezdnika pred milijoni gledalcev!

Najprej je namreč še pred začetkom prve sezone doživel hudo prometno nesrečo, zaradi katere je izpustil začetek sezone, nato so ga še vedno med rehabilitacijo prijeli zaradi vožnje pod vplivom alkohola, še istega leta pa je bil aretiran zaradi "neprimernega vedenja". V svojih prvih dveh sezonah v ligi ni odigral niti tekme.

Nato pa so se šele začele njegove prave težave. Leta 2019 so ga namreč obtožili napada, upiranja aretaciji ter vožnje pod vplivom opojnih substanc. Seahawks so imeli dovolj in so svojo nesojeno zvezdo odpustili. Čez nekaj mesecev ga je policija ujela in obtožila kraje vozila. Oktobra je na sodišču priznal krivdo za vsa dejanja ter prejel 11-mesečno zaporno kazen.

Foto: Profimedia Malik McDowell

Leta 2021 pa se je ponovno svoboden spet posvetil igranju ameriškega nogometa ter pred sezono podpisal pogodbo s Cleveland Browns, za katere je tudi odigral svoje prve in morda edine tekme v ligi NFL. V celotni sezoni je zbral 33 tacklov, 3 sacke in en fumble recovery. Solidna statistika za njegovo prvo sezono, ki pa bo po najnovejšem incidentu verjetno tudi njegova zadnja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.