Anamarija razkrila pravljično notranjost Dončićevega doma

Slovenski zvezdnik in njegova izbranka sta že povsem pripravljena na praznične dni.
Oglej si celoten članek

Liga NBA se bo začela 22. decembra, torej ravno pred prazničnimi dnevi. Za božič se bodo Dallas Mavericks z Luko Dončićem pomerili z aktualnimi prvaki Los Angeles Lakers, kar bo poslastica za vse ljubitelje košarke.

Odmevno razkritje LeBron šokiral: "Sploh ne vem, če je Luka vedel za to, a zdaj bo izvedel"

Letošnji december zaradi epidemioloških razmer seveda ni tako vesel kot ponavadi, a v nekaterih domovih so že pripravili božično-novoletno vzdušje. Eden takšnih je dom Luke Dončića in Anamarije Goltes.

Slednja je na družbenih omrežjih obajvila ponsetek, v katerem je razkrila dekoracije, s katerimi je polepšala njuno domovanje.  Pa tudi njuna psa, Huga in Gio.

Dončić je pred začetkom sezone 2020/21 eden glavnih favoritov za osvojitev naziva najkoristnejšega igralca (MVP) v NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.