Ancelotti ni bil zadovoljen z rešiteljem Iscom

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi trener Reala Madrida Carlo Ancelotti je novo sezono španskega prvenstva začel s težko prigarano domačo zmago nad Betisom (2:1). Italijan po tekmi ni bil zadovoljen z igro svojih varovancev.
Oglej si celoten članek

"Nismo igrali dobro, a se bomo popravili. Če želimo igrati kakovosten nogomet, se bodo morali nogometaši popraviti," pojasnjuje Carlo Ancelotti in dodaja: "Težava je bila v obrambi. Med vezno in obrambno linijo je bilo preveč prostora. Predvsem Isco (v 86. minuti je dosegel gol za zmago Reala op. a.) in Özil bosta morala pomagati tudi v obrambi. Poleg tega je Betis odigral dobro tekmo. Moramo najti ravnotežje."


Čeprav so navijači pričakovali, da bo s prihodom Ancelottija v Madrid med vratnici spet stopil Iker Casillas, se to ni zgodilo. "Za Betis sem izbral Diega Lopeza. Kdo bo v vratih stal naslednjo tekmo še ne vem," je še dejal naslednik Joseja Mourinha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:35 19. Avgust 2013.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Odlicna zastonj on-line igra, kjer se lahko preizkusis kot manager v hokeju,nogometu in rokometu. <br />Kasneje bo mozno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.