Šport > Nogomet
10 ogledov

Ancelotti ni bil zadovoljen z rešiteljem Iscom

Ancelotti Real Madrid Betis La Liga EPA
Novi trener Reala Madrida Carlo Ancelotti je novo sezono španskega prvenstva začel s težko prigarano domačo zmago nad Betisom (2:1). Italijan po tekmi ni bil zadovoljen z igro svojih varovancev.

"Nismo igrali dobro, a se bomo popravili. Če želimo igrati kakovosten nogomet, se bodo morali nogometaši popraviti," pojasnjuje Carlo Ancelotti in dodaja: "Težava je bila v obrambi. Med vezno in obrambno linijo je bilo preveč prostora. Predvsem Isco (v 86. minuti je dosegel gol za zmago Reala op. a.) in Özil bosta morala pomagati tudi v obrambi. Poleg tega je Betis odigral dobro tekmo. Moramo najti ravnotežje."


Čeprav so navijači pričakovali, da bo s prihodom Ancelottija v Madrid med vratnici spet stopil Iker Casillas, se to ni zgodilo. "Za Betis sem izbral Diega Lopeza. Kdo bo v vratih stal naslednjo tekmo še ne vem," je še dejal naslednik Joseja Mourinha.

Komentarjev 1
  • stooo 15:35 19.avgust 2013.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Odlicna zastonj on-line igra, kjer se lahko preizkusis kot manager v hokeju,nogometu in rokometu. Kasneje bo mozno igrati tudi kosarko, F1, odbojko,...V igri imas enake moznosti zmagovanja kot igralci, ki vlagajo denar. Kar je prava redkost.