Šport > Nogomet
21 ogledov

''Messi ima več golov, a jaz imam trojčka''

franck ribery Reuters
Nogometaš Bayern Münchna Franck Ribéry je prepričan, da ima dobre možnosti za zmago na glasovanju za najboljšega nogometaša po izboru Uefe.

Francoz Franck Ribéry je eden izmed treh nogometašev, ki se potegujejo za naziv najboljšega igralca po izboru Evropske nogometne zveze (Uefa) v sezoni 2012/2013.

Nogometaš Bayerna bo moral za laskavi naziv premagati Lionela Messija in Cristiana Ronalda, ki sta v lanski sezoni dosegla občutno več zadetkov. ''Celotno sezono sem bil v vrhunski formi in osvojil vse, kar se je dalo osvojiti. Ti argumenti imajo veliko težko. Messi in Ronaldo sta resda dosegla več golov, a jaz sem osvojil trojčka,'' je poveda Ribéry, ki je prepričan, da mu bodo lovorike pomagale od končne zmage.

''Pri glasovanju so lovorike zelo pomembne. Messi in Ronaldo sta odlična nogometaša, vendar menim, da imam dobre možnosti za zmago,'' je dejal 30-letni Francoz.

Ribéry je prepričan, da bi morali med nominirance uvrstiti še nekatere druge nogometaše. ''Nominirianih bi bilo lahko več nogometašev Bayerna. Thomas Müller bi moral biti na seznamu in škoda, da ni, ker je imel odlično sezono,'' je zaključil Ribéry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.