Šport > Nogomet
16 ogledov

Juventus se je izenačil z Milanom

Juvetus je osvojil italijanski Superpokal
1/7
Reuters
Nogometaši Juventusa so v italijanskem superpokalu na Olimpijskem stadionu v Rimu pometli z Laziom. Za črno-bele je premieren gol dosegel Carlos Tévez.

V prvem polčasu je za vodstvo Torinčanov zadel Paul Pogba, ki je v 23. minuti zamenjal poškodovanega Claudija Marchisija.

V drugem delu so Lazijevi navijači pri vsakem dotiku žoge zmerjali Pogbaja, Angela Ogbonna in Kwadwo Asamoaha. Zmerljivke niso ponehale niti, ko jih je na to opozoril napovedovalec na stadionu.

Trije goli v šestih minutah

So pa zmerljive navijače nekoliko utišali nogometaši Juventusa, ki so v drugem polčasu Laziu zabili tri gole v šestih minutah. V 52. minuti je Stephan Lichtsteiner prodrl po desni strani in podal globoko žogo v sredino, kjer se je iz obrambe napadu priključil branilec Giorgio Chiellini in jo poslal v mrežo za 2:0.

Dve minuti kasneje se je med strelce vpisal še podajalec pri uvodnih zadetkih, Lichtsteiner. Švicar je sam prodrl po sredini obrambe in učinkovito zaključil akcijo, tako da je bil Federico Marchetti "matiran" še tretjič. Končnih 4:0 je v 56. minuti postavil Carlos Tevez, ki je v Torino prispel iz Manchester Cityja. Argentinec je svoj prvi gol za Juventus dosegel z natančnih strelom po tleh z razdalje 12 metrov.

Komentarjev 1
  • stooo 15:35 19.avgust 2013.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Odlicna zastonj on-line igra, kjer se lahko preizkusis kot manager v hokeju,nogometu in rokometu. Kasneje bo mozno igrati tudi kosarko, F1, odbojko,...V igri imas enake moznosti zmagovanja kot igralci, ki vlagajo denar. Kar je prava redkost.