Šport > Nogomet
18 ogledov

Juve spet trguje: Giaccherini k rojaku v Angljio

Vučinić Ogbonna Juventus Torino Serie A mestni derbi Italija liga prvenstvo EPA
Juventus je tudi uradno "ukradel" odličnega branilca Angela Ogbonno mestnim tekmecem, ob tem pa je ob vseh prišlekih kratko potegnil Emanuele Giaccherini, ki bo kariero nadaljeval pod taktirko Paola Di Cania.

Italijanski nogometni velikan Juventus se je uradno okrepil z občasnim reprezentančnim branilcem Angelom Ogbonno, ob tem pa je reprezentančnega ofenzivnega vezista Emanueleja Giaccherinija prodal angleškemu Sunderlandu.

Črne mačke so za 28-letnega Italijana odštele devet milijonov evrov odškodnine. "Nisem vesel Giaccherinijevega odhoda. Ampak zaradi teh devetih milijonov smo si lahko privoščili Carlosa Teveza in Fernanda Llorenteja," je na današnji novinarski konferenci dejal trener Stare dame Antonio Conte.

Ta bo imel po novem na voljo tudi 25-letnega srednjega branilca Ogbonno, ki je mestnega tekmeca Torino, kot poročajo italijanski mediji, zapustil za skupno 15 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.