Šport > Nogomet
25 ogledov

Navijači razgrabili Tévezov dres

carlos tevez juventus EPA
Juventus je v zadnjih dneh zabeležil visoko prodajo dresov novega napadalca Carlosa Téveza.

Navijači Juventusa so z odprtimi rokami sprejeli Carlosa Téveza, ki se je odločil za odhod iz Manchester Cityja in s staro damo podpisal triletno pogodbo.

Argentinec bo v Torinu nosil številko 10, njegov dres pa že postal najbolj prodajan artikel v klubski trgovini. Čeprav nekaterim ni bilo pogodu, da je Tévez dobil številko legendarnega Alessandra Del Piera, pa navijače to očitno ne moti, saj pridno kupujejo dres novopečenega napadalca Juventusa. Po poročanju Corriere dello Sport je 95 odstotkov dresov, ki so jih prodali v zadnjih nekaj dneh, nosilo imela Carlosa Téveza. Argentinec bi se lahko s predčasno selitvijo k Juventusu znašel v navzkrižju z zakonom, saj še vedno ni opravil 250 prostovoljenga dela, ki mu ga je naložilo sodišče v Macclesfieldu.

Danski mediji pa poročajo, da stara dama v celotni lanski sezoni ni prodala niti enega dresa Nicklasa Bendtnerja, sicer nogometaša Arsenala, ki je lani igral na posoji v Torinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.