Šport > Nogomet
11 ogledov

''Balotelli ne sme več kazati mišic''

mario balotelli EPA
Italijanski napadalec Mario Balotelli je z zadetkom v 78. minuti tekme Pokala konfederacij Azzurom pomagal do zmage proti Mehiki (2:1). Super Mario je med proslavljanjem zadetka slekel dres in prejel rumeni karton, kar je ujezilo selektorja Cesareja Prandellija.

Italijanska nogometna reprezentanca je v tekmi Pokala konfederacij premagala Mehiko (2:1). Za Azzure sta zadela Andrea Pirlo, ki je odigral 100. reprezentančno tekmo, in Mario Balotelli, ki je v 78. minuti postavil končni rezultat. Napadalec AC Milan je po doseženem zadetku slekel dres in prejel rumeni karton. ''O Pirlu ni kaj dodati. Zasluži si objem in velik aplavz. Kar se tiče Maria, moral bo prenehati s kazanjem svojih mišic, ker rumeni kartoni štejejo,'' je povedal Prandelli.

Balotelli je po zmagi proti Mehiki dejal, da je finale dosegljiv, in se zavezal, da v prihodnost ne bo več slekel reprezentančnega dresa. ''Nisem vedel, da dva rumena kartona na tem turnirju vodita do kazni. Tega ne bom več storil,'' je povedal Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.