Šport > Nogomet
26 ogledov

Tévezu grozi zaporna kazen

carlos tevez EPA
Carlosu Tévezu grozi zaporna kazen, če ne bo opravil 250 ur prostovoljnega dela, ki mu ga je zaradi vožnje brez izpita odredilo sodišče v bližini Manchestra.

Odvetnik Carlosa Téveza je argentinskega napadalca opozoril, da tvega zaporno kazen, če ne bo pred selitvijo k Juventusu opravil 250 ur prostovoljnega dela, ki mu ga je naložilo sodišče v Macclesfieldu.

Téveza so marca aretirali v bližini Manchestra, ko je brez vozniškega izpita vozil nezavarovan avto. Nogometašu Juventusa je sodišče izreklo 1180 evrov kazni in 250 ur prostovoljnega dela. Čeprav je nekaj ur že opravil, mu do konca manjka še levji delež, je opozoril nogometašev odvetnik Nick Freeman.

Tévez je preko svoje odvetniške ekipe sporočil, da namerava delo opraviti v skladu z dogovorom, kar bo težko izvedljivo, glede na to, da stara dama s pripravami začne že 12. julija. ''Na teden lahko opravi 35 ur. Najboljše bi bilo, da bi mu dovolili opraviti od 60 do 70 ur,'' je povedal Freeman.

Po najbolj črnem scenariju bi lahko Tévez, če ne bo prestal izrečene kazni, pristal celo v zaporu. ''Lahko pride do kršitve postopka in izdali bi nalog za njegovo aretacijo,'' je o morebitnih posledicah spregovoril Freeman. ''Če mu uspe opraviti veliko večino ur, potem bi morda lahko prepričali sodnika, da odredi finančno kazen, a le v primeru, če bi mu manjkalo le nekaj ur,'' je zaključil Tévezov odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.