Šport > Nogomet
13 ogledov

Zaporu se je izognil s priznanjem

carlos tevez
1/4
Reuters
Argentinski nogometaš Manchester Cityja Carlos Tévez se je izognil zaporni kazni, potem ko so ga angleški policisti zasačili, ko je brez vozniškega dovoljenja upravljal nezavarovano vozilo. Bo pa moral plačati 1180 evrov in opraviti 250 ur prostovoljnega dela, hkrati pa je dobil še eno polletno prepoved vožnje.

Devetindvajsetletni Tévez je na sodišču priznal, da je storil prekršek in da mu je žal, v svojem zagovoru pa je navedel težavo pri pridobivanju vozniškega dovoljenja za Veliko Britanijo, saj ne zna dovolj angleškega jezika za uspešno opravljanje teoretičnega dela izpita.

Tevez, ki se je tako izognil zaporni kazni do pol leta, je bil prvič kaznovan januarja letos, ko ga je policija po anonimni prijavi ustavila na izhodu z golf igrišča. Zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja ga je kaznovala s polletnim odvzemom dovoljenja. Naslednjič ga je ustavila 8. marca in ga aretirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.