Šport > Nogomet
24 ogledov

Tevez zavrnil City: vrača se v Argentino

carlos tevez Reuters
Nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez je razkril načrte za prihodnost, iz katerih je postalo razvidno, da 28-letni napadalec ne namerava ostati v Angliji. Argentinec je zavnil novo ponudbo meščanov in dodal, da se prihodnje leto vrača v rodno deželo.

Carlos Tevez ne namerava podaljšati pogodbe z Manchester Cityjem, saj se bo leta 2014 vrnil nazaj v Argentino. Pri angleškem prvoligašu so upali, da bo Tevez ostal na Otoku, 28-letnik pa ima drugačne načrte.

roberto mancini | Avtor: EPA EPA
Obstoječa pogodba mu poteče čez 18 mesecev, nato pa se namerava vrniti v Argentino, kjer želi združiti moči z nogometnim klubom Boca Juniors, kjer je že igral od leta 2001 do 2004. ''Do konca pogodbe imam še dobro leto in pri Cityju želijo, da podaljšam še za dve leti. Raje bi se vrnil domov, vendar je težko, saj me City ne bo kar tako izpustil. V Evropi bom ostal še dve leti, nato pa se vračam domov. Predsednik Boce mi je zatrdil, da so mi vrata vedno odprta in zares si želim ponovno obleči njihov dres. Kariero želim končati pri njih. To so moje sanje in sanje moje družine,'' je povedal Tevez.

Argentinec je še razkril, da je lani po prepiru z Robertom Mancinijem razmišljal o koncu kariere. ''Lani bi se skoraj upokojil. Izgubil sem željo po igri, saj so si slabe stvari sledile ena za drugo. Psihično sem trpel in nisem hotel imeti opravka z nogometom. Zdaj se počutim veliko bolje. Pridobivam nove simpatije in sezono sem začel dobro,'' je zaključil 28-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.