Šport > Nogomet
51 ogledov

Slavospev Van Persieju motiviral Teveza

carlos tevez EPA
Napadalec Manchester Cityja Carlos Tevez je po besedah Roberta Mancinija, ki ne more prehvaliti Robina van Persieja, odločen, da napadalci angleškega prvoligaša pokažejo vse svoje kvalitete. Trener meščanov je izrazil razočaranje, da se je Nizozemec odločil za Manchester United, Teveza pa so njegove besede še bolj motivirale.

roberto mancini | Avtor: EPA EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je nedavno priznal, kako razočaran je, da meščanom ni uspelo podpisati pogodbe z Robinom van Persiejem. Nizozemec se je lansko poletje pridružil Manchester Unitedu, kjer je zablestel v polnem sijaju in rdečim vragom pomagal do vodstva na lestvici angleške premier lige. Mancini verjame, da lahko Van Persie United popelje do novega naslova ligaškega prvaka.

Napadalci Cityja so na besede trenerja takoj odgovorili. Najprej z ligaško zmago proti Stoke Cityju (3:0) in pokalno zmago proti Watfordu, kjer se je med strelce vpisal tudi Carlos Tevez. Argentinec pravi, da so ga Mancinijeve besede podžgale in posledično še bolj motivirale. ''Njegove besede so motivacija za napadalce. Zavedamo se, da se moramo boriti naprej. Tudi lani se je zgodilo, da je United izgubil nekaj tekem in smo jih ujeli,'' je povedal Tevez, ki je prepričan, da je zaostanek sedmih točk mogoče nadoknaditi.

robin van persie | Avtor: EPA EPA
''Lahko nam uspe. Čaka nas še veliko tekem. Želimo še naprej zmagovati in ostati v igri za naslov. Poskušali bomo zmagati na obeh frontah - v angleški ligi in FA pokalu,'' je dodal Argentinec. City v nedeljo čaka obračun z Arsenalom in sinjemodri se zavedajo, da je vsakršen spodrsljaj že lahko usoden, ''V premier ligi se vedno borimo do konca. Če United izgubi, se mu bomo približali, in tega se zavedajo,'' je zaključil Tevez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.