Šport > Nogomet
27 ogledov

Mancini po pretepu: Maria sem hotel umakniti

Mancini trener pomočniki Manchester City trening Carrington
1/2
Reuters
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je dan po incidentnem treningu, kjer je hotel s pestmi obračunati z rojakom Mariem Balotellijem, na petkovem druženju z novinarji miril strasti. Po besedah nekdanjega soigralca Srečka Katanca je želel svojega rojaka le "umakniti z igrišča".

Roberto Mancini in Mario Balotelli, vročekrvni italijanski par pri Manchester Cityju, se je znašel na petkovih naslovnicah vseh britanskih tabloidov, potem ko je trener Mancini svojega neposlušnega nogometaša v četrtek želel na silo odvleči z igrišča, kmalu pa bi se celo stepla.

Po incidentu v Carringtonu, kjer stoji Cityjeva baza, je tabloid The Sun na naslovnici ob fotografiji italijanskega trenerja, ki se kot otrok ravsa s svojim rojakom, zapisal "Madcini" (nori Mancini, op. a.). Mancini je dan kasneje zniževal pomen njunega bližnjega srečanja.

"Mario je startal na soigralca na tak način, kakršnega raje vidim na tekmi, ne proti lastnemu soigralcu," je dejal Mancini. "Prosil sem ga, naj zapusti igrišče - rekel je ne, zato sem ga umaknil stran. To je vse. Nič več."

Dobil bo še sto priložnosti

Prejšnji mesec je Balotelli umaknil tožbo proti klubu zaradi denarne kazni, ki so mu jo zaradi prestopkov naložili pri angleških prvakih. Sicilijanec je sprejel dvotedenski odvzem plače, nov incident pa je njegovo prihodnost pri sinje modrih spet postavil pod vprašaj.

"Med mano in Mariem se ni nič spremenilo, kot se tudi ni spremenilo moje mnenje o njem. Te stvari se od časa do časa dogajajo. Bo imel Mario še priložnosti? Dal mu bo sto priložnosti, dokler bom videl, da se skuša izboljšati in trdo delati za ta nogometni klub," je še dodal Mancini.

Balotelli naj bi jo tokrat celo odnesel brez vsakršne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.