Šport > Nogomet
19 ogledov

Med željami za vrh Evrope tudi Iličić

Iličić Vidal Juventus Palermo Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
V Italiji je že vse odločeno. Juventus se je okitil z novim naslovom prvaka, mediji pa že ugibajo, kateri nogometaši bodo v prihodnji sezoni okrepili torinskega velikana, ki si želi spet napasti evropski nogometni klubski vrh.

V italijanskih medijih v povezavi z Juventusom kroži veliko imen, ki naj bi "stari dami" pomagali do vnovične krone v Ligi prvakov.

Znano je, da si torinski Juventus že nekaj časa zelo želi za usluge Realovega napadalca Gonzala Higuaína in zvezdnika Fiorentine Stevan Jovetića, zdaj pa so italijanski mediji objavili nov seznam potencialnih kandidatov za nošenje črno-belega dresa.

Med četverico kandidatov so se znašli kapetan Bologne Alessandro Diamanti, urugvajski reprezentant Gaston Ramirez iz Sauthamptona, Argentinec v dresu Benfice Nicolas Gaitan in slovenski reprezentant Josip Iličić, ki je na izhodnih vratih Palerma, kar je potrdil tudi predsednik kluba Maurizio Zamparini.

Do končne odločitve je še prezgodaj, kar nam je pred kratkim potrdil tudi Iličičev agent Amir Ružnič, ki je dejal, da za slovenskega reprezentanta vlada veliko zanimanje najboljših italijanskih klubov. Zanj naj bi bili po njegovih besedah pripravljeni odšteti veliko denarja, trenutna vrednost Iličića glede na spletno stran, ki beleži vrednost nogometašev transfermarkt.co.uk, pa je slabih sedem milijonov evrov.

http://www.zurnal24.si/juve-prisel-v-madrid-po-higuaina-clanek-194299
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.