Šport > Nogomet
14 ogledov

''Luiza sem gledal teden za tednom''

david luiz EPA
Trener Chelseaja José Mourinho je zatrdil, da ne namerava prodati Davida Luiza, saj ima Brazilec prevelik potencial. Juventus se zanima za Xabija Alonsa.

Chelsea je zavrnil ponudbo Barcelone, ki je za Davida Luiza pripravljena plačati 40 milijonov evrov. Trener Londončanov José Mourinho je že nekajkrat poudaril, da modri ne bodo prodajali svojih nogometaš, portugalski strateg pa še vedno vztraja pri svojem stališču.

''Davida poznam od samega začetka, tako da ga poznam zelo, zelo dobro. Preden sem se vrnil v Chelsea, sem ga gledal teden za tednom. Vidim ga kot osrednjega branilca, ker ima pomembno sposobnost, da igro gradi od zadaj,'' je povedal Mourinho, ki je prepričan, da ima Brazilec še veliko prostora za izboljšave.

''Zelo je samozavesten z žogo in ne igra direktno. Lahko se izboljša, še posebej v obrambi. Lahko je mnogo bolj učinkovit, bolj trden. Njegov potencial je izjemen, neverjeten,'' je dodal Mourihno.

Juve ne more pozabiti Alonsa

Italijanski Tuttosport razkriva, da se Juventus zanima za vezista Real Madrida Xabija Alonsa. Stara dama je s španskim nogometašem želela podpisati že leta 2009, ko se je iz Liverpoola preselil v Real Madrid. V španski prestolniciso naklonjeni podaljšanju pogodbe, ki Alonsu poteče čez manj kot 12 mesecev, Tuttosport pa piše, da bi Španca lahko premamila selitev v Torino, kjer bi združil moči z Andreom Pirlom - ali celo zamenjal italijanskega veterana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.