Šport > Nogomet
8 ogledov

Mou: Real na turnirju, ker sem jaz tako želel

Mourinho Reuters
Novi trener Chelseaja José Mourinho je, potem ko je zbodel Cristiana Ronalda, na sebi znan način najavil tekmo proti svojemu nekdanjemu klubu Realu Madridu, s katerim se bodo Londončani pomerili v sredo.

"Real na turnirju pokala Guinness International Champions Cup v New Jerseyju nastopa le zato, ker sem jaz tako želel, in zato, ker sem profesionalec," je dejal José Mourinho in dodal: "To sem storil, čeprav sem vedel, da ne bom več trener Reala. Vedel sem, da obstaja velika verjetnost, da se srečamo v finalu, in zdaj se je to tudi uresničilo. To je za Chelsea dobro. Ne vem, kako na to gledajo pri Realu."

Mourinho je podal tudi analizo ekipe iz Madrida, ki jo po novem vodi Italijan Carlo Ancelotti: "Igrali bomo proti posebni ekipi, ki ima posebne nogometaše. Nismo pod pritiskom, ni nam treba zmagati na turnirju. Prav zato bom v drugem polčasu opravil veliko zamenjav."

Mourinho, ki je Real vodil tri leta, pred tekmo z nekdanjim klubom pravi: "Vedno sem imel cilj igrati proti najboljšim ekipam na svetu. Mi želimo napredovati, to pa nam bo uspelo le s takimi tekmami. Tekma proti Realu je dobrodošla za naše mlade igralce, ki še niso igrali na najvišji ravni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.