Šport > Nogomet
21 ogledov

Trmasti Mourinho: Rooney ali nihče

jose mourinho EPA
Trener Chelseaja José Mourinho je zanikal govorice, da Londončani za Wayna Rooneyja poleg odškodnine ponujajo Davida Luiza ali Juana Mato.

Chelsea je Manchestru Unitedu posredoval ponudbo za prestop Wayna Rooneyja. Modri naj bi ponujali 11,5 milijona evrov in bodisi Juana Mato bodisi Davida Luiza.

José Mourinho, ki se je po šestih letih vrnil na Stamford Bridge, je zatrdil, da Španec in Brazilec nista naprodaj. ''Chelsea se zanima za igralca in je dal ponudbo. Kar smo naredili, smo naredili uradno. Ponudba velja. Klub ve, da hočemo igralca, in on mora vedeti, da se zanimamo zanj,'' je povedal Mourinho in nadaljeval: ''Zdaj nimamo več kaj reči. Spoštujemo odločitev Manchestra Uniteda.''

Rdeči vragi so v sredo zavrnili ponudbo londonskega kluba, Mou pa zanika, da so poleg denarja ponudili še Mato oziroma Luiza. ''Ponudbe ne želimo javno razkriti. Gre za določen znesek denarja in pogajanja ne vključujejo igralcev. Ne Juana Mate ne Davida Luiza,'' je bil jasen Portugalec in dodal, da so k Unitedu pristopili na etičen in transparenten način. 

Mourihno je potrdil, da je Rooney edina želja londonskega kluba. Na vprašanje, ali gre za primer Roney ali nihče, je Mou odvrnil: ''Da.''

Moyes vztraja pri svojem

Trener Uniteda David Moyes je vse od prevzema angleškega prvaka trdil, da Rooneyja ne bo prodal. ''Rekli smo, da Rooney ni naprodaj, razen če sem govoril nerazločno. Težko se je v nedogled ponavljati, vendar se bom. Wayne je nogometaš Manchestra Uniteda in tako bo tudi ostalo,'' je povedal Moyes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.