Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinho: Cristiano bo ostal v Madridu

Mourinho Chelsea Tajska Singha All Star Rajamangala državni stadion Reuters
Trener Chelseaja José Mourinho je dejal, da lahko Manchester United najbrž kar pozabi na vrnitev Cristiana Ronalda.

V začetku poletja se je veliko govorilo o prizadevanju Manchestra Uniteda, da na Old Trafford vrne Cristiana Ronalda. Olje na ogenj je prilil tudi sam Portugalec z zapisom na Facebooku, da ni blizu podaljšanja pogodbe z madridskim Realom. Ko je na klop Los Blancos sedel Carlo Ancelotti, so namigovanja potihnila, čeprav se tu in tam še omenja možnost vrnitve "La Machine" na Otok.

Zdaj je navijače Rdečih vragov ohladila tudi izjava Cristianovega sonarodnjaka Joséja Mourinha, ki je dejal, da je malo možnosti za prestop.

"Madrid je preveč bogat"

"Kar zanesljivo vem, je to, da je Real Madrid tako bogat klub, da mu ni treba prodati Cristiana. In Madrid je tako bogat, da lahko nevtralizira vsako ponudbo drugega kluba za Ronalda," je angleškim medijem povedal Mourinho, ki si z nekdanjim varovancem deli tudi agenta Jorgeja Mendesa.

"Vem, da Ronaldo ljubi Manchester United, in vem, da ljubi Premier League, toda mislim, da bo ostal v Madridu. To je le občutek. Z njim nisem imel nobenega stika, ničesar. A to je le moj občutek," je še dodal nekdanji trener Madrida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.