Šport > Nogomet
19 ogledov

Luiz skrivnostno izginil iz postave: Barça blizu

Luiz mreža gol Brazilija Španija pokal konfederacij finale Rio de Janeiro Maraca Reuters
Po poročanju Sky Sports je Chelsea zavrnil prvo ponudbo Barcelone za branilca Davida Luiza, ki je zaradi skrivnostne poškodbe izpustil sredino tekmo z Realom Madridom.

Pri Sky Sports in drugih angleških medijih dodajajo, da je Barcelona v London poslala ponudbo, težko 40 milijonov evrov, ki pa naj ne bi zadovoljila vodilnih pri Chelseaju. Brazilskega branilca Davida Luiza naj bi se José Mourinho po nekaterih namigovanjih sicer želel rešiti, a je nato večkrat zatrdil, da njegovega moštva ne bo zapuščal nihče.

Pogajanja med kluboma za prihod dolgolasega branilca so se kljub vsemu začela, dodajajo pri katalonskem Mundu Deportivu, ki trdi, da je Barcelona ponudila zgolj med 20 in 25 milijoni evrov, kar je seveda mnogo manj od pričakovanj prvakov Evropske lige.

Oba nenadoma poškodovana

Na negativen odziv so Katalonci naleteli tudi pri Liverpoolu. "Tipajo" namreč za danskim branilcem Danielom Aggerjem, a so jim Angleži med prijateljsko tekmo v Oslu z Valerengo zatrdili, da jih ponujenih 20 milijonov evrov ne zanima. 

Oba nogometaša, tako Luiz kot Agger, sta nenadoma izginila iz postave svojih ekip – Luiz zaradi domnevnih težav z mišico, Agger pa zaradi udarca v koleno. Chelsea naj bi za Brazilca skušal iztržiti "vesoljskih" 50 milijonov evrov, prestop Aggerja pa bi po prepričanju dnevnika The Times Barcelona lahko speljala za 23 milijonov, čeprav naj bi jih Redsi zahtevali 30. 

Na srečo ostal vsaj Mascherano

Katalonci že več sezon neuspešno iščejo okrepitev v zadnji vrsti, tudi pred začetkom letošnje sezone pa se jim teče voda v grlo. Iz Italije prihajajo celo poročila, da bi Barça kmalu izgubila še zasilnega člana obrambe Javierja Mascherana, ki si ga njegov nekdanji trener Rafael Benítez želi pri Napoliju.

Na srečo Kataloncev nepopustljivemu Argentincu prestop v Serie A ne diši, čeprav bi za vezista/branilca lahko iztržili slabih 20 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.