Ancelotti v nekaj urah "na prostosti"

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski mediji so prepričani, da je Paris Saint-Germain končno popustil pod pritiski trenerja Carla Ancelottija, ki mu bodo še danes dovolili prekiniti pogodbo. Italijan bo tako lahko uresničil svojo veliko željo in podpisal z Realom Madridom.
Oglej si celoten članek

Odhod Carla Ancelottija iz Paris Saint-Germaina (PSG) je "vprašanje ur", je v svoji četrtkovi izdaji poročal pariški časopis Le Parisien. Predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi in športni direktor Leonardo naj bi po več tednih pregovarjanja sprejela Ancelottijevo željo, da po osvojitvi državnega naslova zapusti Pariz in podpiše za Realom Madridom, ki po odhodu Joséja Mourinha išče novega trenerja.

"Danes ali najkasneje jutri bodo objavili odhod italijanskega trenerja, ki bo tako lahko podpisal za Real Madrid," dodajajo pri Le Parisienu. Ancelotti bo po splošnem prepričanju prispeval tudi nekaj milijonov evrov, s katerimi bo izplačal eno leto pogodbe, ki mu je še ostala pri PSG. 

Aktualni francoski prvaki se po poročanju L'Equipa resno pogajajo za prihod Michaela Laudrupa, ki je v lanski sezoni s Swansea Cityjem zablestel v angleški Premier League in osvojil ligaški pokal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.