Šport > Nogomet
12 ogledov

Ancelotti v nekaj urah "na prostosti"

tito vilanova carlo ancelotti barcelona paris sg liga prvakov četrtfinale EPA
Francoski mediji so prepričani, da je Paris Saint-Germain končno popustil pod pritiski trenerja Carla Ancelottija, ki mu bodo še danes dovolili prekiniti pogodbo. Italijan bo tako lahko uresničil svojo veliko željo in podpisal z Realom Madridom.

Odhod Carla Ancelottija iz Paris Saint-Germaina (PSG) je "vprašanje ur", je v svoji četrtkovi izdaji poročal pariški časopis Le Parisien. Predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi in športni direktor Leonardo naj bi po več tednih pregovarjanja sprejela Ancelottijevo željo, da po osvojitvi državnega naslova zapusti Pariz in podpiše za Realom Madridom, ki po odhodu Joséja Mourinha išče novega trenerja.

"Danes ali najkasneje jutri bodo objavili odhod italijanskega trenerja, ki bo tako lahko podpisal za Real Madrid," dodajajo pri Le Parisienu. Ancelotti bo po splošnem prepričanju prispeval tudi nekaj milijonov evrov, s katerimi bo izplačal eno leto pogodbe, ki mu je še ostala pri PSG. 

Aktualni francoski prvaki se po poročanju L'Equipa resno pogajajo za prihod Michaela Laudrupa, ki je v lanski sezoni s Swansea Cityjem zablestel v angleški Premier League in osvojil ligaški pokal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.