Ancelotti ve, kako se ustavi Messi

Foto: EPA
Foto: EPA
Novoj bo na sporedu veliki derbi španskega prvenstva med Barcelono in Realom.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener kraljevsega kluba Carlo Ancelotti, ki bo v naslednji sezoni vodil münchenski Bayern, je prepričan, da edini način, kako zaustaviti Lionela Messija, leži v tem, da se mu ne posvečaš veliko.

Italijanski strateg je v finalu kraljevega pokala v sezoni 2013/14 z 2:1 premagal Barcelono z 2:1, njegovo moštvo pa se takrat naj ne bi pretirano ukvarjalo z Argentincem. Slednji bo na današnjem El Clasicu lovil svoj 500. gol v karieri. "Nemogoče se je pripraviti nanj. Je fantastičen igralec in če se želite dobro pripraviti nanj, ga ne smete niti omeniti. Svojim igralcem ne smete govoriti o njegovih sposobnostih in njegovi premoči," je za Goal.com o načinu zaustavitve Argentinca dejal Ancelotti.

"Če igralcem preveč omenjate Messija, obstaja možnost, da jih preplašite. Saj že tudi sami dobro vedo, da gre za dobrega igralca. Najpombneje se je osredotočiti na svojo igro, o Messiju pa se sploh pred tekmo ne pogovarjaš," je sklenil Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.