Andy Murray smrtonosen za levičarje

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski tenisač Andy Murray je v tretjem krogu OP Avstralije premagal Španca Feliciana Lopeza in zabeležil 14. zaporedno zmago proti levičarjem. Četrti igralec sveta je razkril skrivnost svojega uspeha.
Oglej si celoten članek

Andy Murray si je brez večjih težav priigral mesto v osmini finala OP Avstralije, ko je v tretjem krogu s 7:6 (2), 6:4, 6:2 premagal levičarja Feliciana Lopeza. ''Ko sem odraščal, sem veliko igral s svojim bratom, ki je levičar, zato imam veliko izkušenj s servisi levičarjev,'' je po 14. zaporedni zmagi proti tenisačem, ki igrajo z levo roko, povedal Murray.

Aktualni zmagovalec Wimbledona je dobil tudi zadnji obračun proti Rafaelu Nadalu (Tokio 2011), a njegova statistika zmag in porazov proti najprepoznavnejšemu levičarju karavane ATP ni ravno blesteča. ''Samo z enim Špancem nimam dobrega razmerja zmag in porazov. Ime mu je Nadal ali nekaj takega,'' se je pošalil Murray, ki je proti prvemu igralcu sveta dobil pet obračunov, izgubil pa 13.

Tenisača se nista pomerila vse od leta 2011, sušnemu obdobju pa bi lahko naredila konec že v polfinalu OP Avstralije, a pred tem oba čakata še dva obračuna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.