Anelka našel zatočišče pri Ronaldinhu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nicolas Anelka je po prekinitvi pogodbe z West Bromom našel novi dom v Belo Horizonteju, kjer se bo pri Atléticu pridružil Ronaldinhu.
Oglej si celoten članek

Predsednik brazilskega nogometnega kluba Atlético Mineiro iz Belo Horizonteja Alexandre Kalil je danes prek twitterja sporočil, da je klub podpisal pogodbo z nekdanjim francoskim reprezentantom Nicolasom Anelkajem.

Podrobnosti podpisa pogodbe zaenkrat niso znane. V Atléticu igrata brazilska zvezdnika Ronaldinho, ki je bil z Anelkajem soigralec že pri Paris Saint-Germainu, in napadalec .

Že njegov 12. klub

Petintridesetletni Anelka je brez kluba od 14. marca, ko je zaradi afere v zvezi z domnevnim antisemitskim pozdravom pri proslavi doseženega gola, zaradi katerega je dobil tudi pet tekem prepovedi igranja (angleška zveza je že izrazila zahtevo Fifi, da se kazen upošteva tudi v drugih državah) prekinil pogodbo z West Bromwich Albionom.

Za francoskega napadalca bo to že 12. klub, skoraj vse njegove nekdanje ekipe pa pripadajo nogometnemu vrhu. Tako je nastopal tudi v dresih PSG, Arsenala, Real Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja, Fenerbahčeja, Chelseaja in Juventusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.