Šport > Nogomet
22 ogledov

Anelka našel zatočišče pri Ronaldinhu

Anelka West Ham United West Bromwich Albion WBA Premier League proslavljanje pro Reševalni pas/Twitter
Nicolas Anelka je po prekinitvi pogodbe z West Bromom našel novi dom v Belo Horizonteju, kjer se bo pri Atléticu pridružil Ronaldinhu.

Predsednik brazilskega nogometnega kluba Atlético Mineiro iz Belo Horizonteja Alexandre Kalil je danes prek twitterja sporočil, da je klub podpisal pogodbo z nekdanjim francoskim reprezentantom Nicolasom Anelkajem.

Podrobnosti podpisa pogodbe zaenkrat niso znane. V Atléticu igrata brazilska zvezdnika Ronaldinho, ki je bil z Anelkajem soigralec že pri Paris Saint-Germainu, in napadalec .

Že njegov 12. klub

Petintridesetletni Anelka je brez kluba od 14. marca, ko je zaradi afere v zvezi z domnevnim antisemitskim pozdravom pri proslavi doseženega gola, zaradi katerega je dobil tudi pet tekem prepovedi igranja (angleška zveza je že izrazila zahtevo Fifi, da se kazen upošteva tudi v drugih državah) prekinil pogodbo z West Bromwich Albionom.

Za francoskega napadalca bo to že 12. klub, skoraj vse njegove nekdanje ekipe pa pripadajo nogometnemu vrhu. Tako je nastopal tudi v dresih PSG, Arsenala, Real Madrida, Liverpoola, Manchester Cityja, Fenerbahčeja, Chelseaja in Juventusa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.