Anelka zapustil trening Albiona

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski napadalec Nicolas Anelka je odkorakal s treninga West Bromwich Albiona in napovedal, da razmišlja o koncu kariere.
Oglej si celoten članek

Nicolas Anelka je julija podpisal enoletno pogodbo z West Bromwich Albionom, sodelovanje med angleškim klubom in nekdanjim francoskim reprezentantom pa se je končalo, še preden se je dobro začelo.

Po pisanju angleških medijev je kontroverzni Anelka, ki je znan po težavnem vedenju, izpraznil svojo omarico in predstavnikom kluba zatrdil, da končuje nogometno kariero.

''West Bromwich lahko potrdi, da Nicolas Anelka ne bo zaigral na sobotni tekmi proti Evertonu. Klub je nogometaša iz sočutja oprostil vseh dolžnosti,'' so sporočili iz angleškega prvoligaša. Anelka naj bi trening zapustil zaradi smrti agenta Erica Manassa in naj ne bi končal kariere, kot poročajo otoški mediji.

Francoski napadalec slovi kot vročeglav nogometaš, ki je v karieri zamenjal številne klube. Anelka je med drugim igral za Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Manchester City in Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.