Šport > Nogomet
33 ogledov

Anelka zapustil trening Albiona

nicolas anelka EPA
Francoski napadalec Nicolas Anelka je odkorakal s treninga West Bromwich Albiona in napovedal, da razmišlja o koncu kariere.

Nicolas Anelka je julija podpisal enoletno pogodbo z West Bromwich Albionom, sodelovanje med angleškim klubom in nekdanjim francoskim reprezentantom pa se je končalo, še preden se je dobro začelo.

Po pisanju angleških medijev je kontroverzni Anelka, ki je znan po težavnem vedenju, izpraznil svojo omarico in predstavnikom kluba zatrdil, da končuje nogometno kariero.

''West Bromwich lahko potrdi, da Nicolas Anelka ne bo zaigral na sobotni tekmi proti Evertonu. Klub je nogometaša iz sočutja oprostil vseh dolžnosti,'' so sporočili iz angleškega prvoligaša. Anelka naj bi trening zapustil zaradi smrti agenta Erica Manassa in naj ne bi končal kariere, kot poročajo otoški mediji.

Francoski napadalec slovi kot vročeglav nogometaš, ki je v karieri zamenjal številne klube. Anelka je med drugim igral za Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Manchester City in Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.