Anđelković v Serie B, Bačko iz Palerma?

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Amir Ružnič je v pogovoru za zurnal24.si povedal, da bo nogometaš Palerma Siniša Anđelković prihodnjo sezono brcal v Serie B, hkrati pa nam je zaupal, da Anđelkovićev soigralec Armin Bačinović ni zadovoljen s svojim statusom po prihodu novega trenerja Stefana Piolija. Velika verjetnost prestopa.
Oglej si celoten članek

"Včeraj sem imel sestanek z vodstvom Palerma glede Bačinovića. Dejstvo je, da je novi trener spremenil način igre, saj igra z dvemi in ne več s tremi veznimi nogometaši, Bačinovića pa vidi v svojem sistemu manj kot ostale," nam je povedal Ružnič. V isti sapi je dodal, da si Armin po tako dobri sezoni klopi preposto ne zasluži: "Nobenemu ne koristi, če bo sedel na klopi. Nesmiselno bi bilo, da se s trenerjem pol leta grdo gledata." Sledi torej prestop v drugi klub? "V naslednjih dnevih se bo videlo, ali ga novi trener vidi v sistemu, sicer obstaja možnost, da Armin prestopi v drugi klub, kajti interes zanj je zelo velik," je dejal Ružnič. Po besedah Bačinovićevega agenta ne bo šlo za posojo, niti za polovični odkup, ampak je v igri le definitivni odkup nogometaša. V italijanskih medijih je mogoče zaslediti, da naj bi se za Bačkota začela zanimati Fiorentina. Tega nam Ružnič ni mogel potrditi: "O klubih ne morem govoriti, interes zanj je zagotovo velik, ne morem pa potrditi niti za Fiorentino niti za drugi klub. V tem trenutku ni nič konkretnega, z mano ni še nihče iz katerega koli kluba govoril, saj nihče ni vedel, da je Armin nezadovoljen." Ružnič je dodal, da se v primeru iskanja novega kluba za prestop Bačinovića ne boji, saj v Italiji uživa velik status, hkrati pa je opozoril, da je vse v rokah predsednika Palerma Maurizia Zamparinija.


Anđelković odhaja v Serie B

Ružnič, ki je tudi agent Siniše Anđelkovića, je za zurnal24.si potrdil pisanje italijanskih medijev, da bo Gorenjec v prihodnji sezoni brcal v Serie B. Za zdaj še ni znano, v katerem klubu, odprti pa sta le dve možnosti. "Lahko, da bo posojen v Ascoli ali pa v neki drugi klub, ki se je pojavil v zadnjih dnevih. V ponedeljek bom vedel, v katerem klubu bo nadaljeval."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.