Šport > Nogomet
17 ogledov

Anđelković v Serie B, Bačko iz Palerma?

Romero Armin Bačinović Bacinovic EPA
Agent Amir Ružnič je v pogovoru za zurnal24.si povedal, da bo nogometaš Palerma Siniša Anđelković prihodnjo sezono brcal v Serie B, hkrati pa nam je zaupal, da Anđelkovićev soigralec Armin Bačinović ni zadovoljen s svojim statusom po prihodu novega trenerja Stefana Piolija. Velika verjetnost prestopa.

"Včeraj sem imel sestanek z vodstvom Palerma glede Bačinovića. Dejstvo je, da je novi trener spremenil način igre, saj igra z dvemi in ne več s tremi veznimi nogometaši, Bačinovića pa vidi v svojem sistemu manj kot ostale," nam je povedal Ružnič. V isti sapi je dodal, da si Armin po tako dobri sezoni klopi preposto ne zasluži: "Nobenemu ne koristi, če bo sedel na klopi. Nesmiselno bi bilo, da se s trenerjem pol leta grdo gledata." Sledi torej prestop v drugi klub? "V naslednjih dnevih se bo videlo, ali ga novi trener vidi v sistemu, sicer obstaja možnost, da Armin prestopi v drugi klub, kajti interes zanj je zelo velik," je dejal Ružnič. Po besedah Bačinovićevega agenta ne bo šlo za posojo, niti za polovični odkup, ampak je v igri le definitivni odkup nogometaša. V italijanskih medijih je mogoče zaslediti, da naj bi se za Bačkota začela zanimati Fiorentina. Tega nam Ružnič ni mogel potrditi: "O klubih ne morem govoriti, interes zanj je zagotovo velik, ne morem pa potrditi niti za Fiorentino niti za drugi klub. V tem trenutku ni nič konkretnega, z mano ni še nihče iz katerega koli kluba govoril, saj nihče ni vedel, da je Armin nezadovoljen." Ružnič je dodal, da se v primeru iskanja novega kluba za prestop Bačinovića ne boji, saj v Italiji uživa velik status, hkrati pa je opozoril, da je vse v rokah predsednika Palerma Maurizia Zamparinija.


Anđelković odhaja v Serie B

Ružnič, ki je tudi agent Siniše Anđelkovića, je za zurnal24.si potrdil pisanje italijanskih medijev, da bo Gorenjec v prihodnji sezoni brcal v Serie B. Za zdaj še ni znano, v katerem klubu, odprti pa sta le dve možnosti. "Lahko, da bo posojen v Ascoli ali pa v neki drugi klub, ki se je pojavil v zadnjih dnevih. V ponedeljek bom vedel, v katerem klubu bo nadaljeval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.