Angleškemu nogometnemu sodniku kazen, ker je uvedel svoje pravilo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški sodnik je bil kaznovan, ker se ni držal tradicije.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Anglije (FA) je za tri tedne suspendirala sodnika Davida McNamaro, a ne zaradi kakšne napake med samo igro, ampak zaradi nespoštovanja tradicije.

McNamara namreč pred tekmo elitne angleške ženske lige med Manchester Cityjem in Readingom ni izvedel tradicionalnega žrebanja igralne polovice s kovancem, saj ga je pozabil v slačilnici.

Namesto kovanca sta kapetanki začetno igralno polovico in komu bo pripadel začetni udarec določili z igro "kamen, škarje, papir".

"Ni se držal pravil, uvajanje svojih ni v interesu nogometa," je ob obrazložitvi razloga za kazen zapisala FA.

Omejitev Velika sprememba v angleškem nogometu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.