Angleškemu reprezentantu grozi ekstremna kazen zaradi napada na navijača

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
FA je sprožila postopek proti Dierju zaradi soočenja z navijačem.
Oglej si celoten članek

Proti Ericu Dierju, igralcu londonskega Tottenhama, je angleška nogometna zveza FA sprožila kazenski postopek, ker je vezist po izpadu svojega kluba proti Norwichu v pokalu FA splezal na tribuno, da bi se soočil z navijačem. Dier bi za to lahko prejel dolgotrajno prepoved igranja.

Video To je bratska ljubezen!

Angleški reprezentant se je po tekmi, ki jo Tottenham izgubil po izvajanju najstrožjih kazni, povzpel več vrst na tribuni stadiona Hotspur, da bi se vmešal v prepir med bratom in drugim navijačem.

"Domnevno so bila dejanja vezista Tottenhama po tekmi pokala FA proti Norwich Cityju v sredo, 4. marca 2020, neprimerna oziroma grozilna. Eric Dier ima do petka, 8. maja 2020, čas, da odgovori na obtožbo," je v izjavi za javnost zapisala FA.

Foto: Profimedia Eric Dier

Trener Tottenhama Jose Mourinho je po incidentu svojega igralca podprl in dejal, da upa, da Dier ne bo prejel kakšne prepovedi.

"Eric Dier je naredil nekaj, kar profesionalci ne smemo narediti, a v takih okoliščinah bi to naredil vsak izmed nas," je takrat dejal Portugalec.

Prenosi na Sport Klub:

ePremier League, od torka do sobote

Digital Swiss, od srede do nedelje

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.