Šport > Nogomet
317 ogledov

Angleškemu reprezentantu grozi ekstremna kazen zaradi napada na navijača

Eric Dier Profimedia
FA je sprožila postopek proti Dierju zaradi soočenja z navijačem.

Proti Ericu Dierju, igralcu londonskega Tottenhama, je angleška nogometna zveza FA sprožila kazenski postopek, ker je vezist po izpadu svojega kluba proti Norwichu v pokalu FA splezal na tribuno, da bi se soočil z navijačem. Dier bi za to lahko prejel dolgotrajno prepoved igranja.

Eric Dier Video Šport To je bratska ljubezen!

Angleški reprezentant se je po tekmi, ki jo Tottenham izgubil po izvajanju najstrožjih kazni, povzpel več vrst na tribuni stadiona Hotspur, da bi se vmešal v prepir med bratom in drugim navijačem.

"Domnevno so bila dejanja vezista Tottenhama po tekmi pokala FA proti Norwich Cityju v sredo, 4. marca 2020, neprimerna oziroma grozilna. Eric Dier ima do petka, 8. maja 2020, čas, da odgovori na obtožbo," je v izjavi za javnost zapisala FA.

Eric Dier | Avtor: Profimedia Profimedia

Trener Tottenhama Jose Mourinho je po incidentu svojega igralca podprl in dejal, da upa, da Dier ne bo prejel kakšne prepovedi.

"Eric Dier je naredil nekaj, kar profesionalci ne smemo narediti, a v takih okoliščinah bi to naredil vsak izmed nas," je takrat dejal Portugalec.

Prenosi na Sport Klub:

ePremier League, od torka do sobote

Digital Swiss, od srede do nedelje

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice