Angleški as zabil kar 4 zadetke ter poslal nasprotnika v drugo ligo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Norwich se kot prvi seli v drugi rang angleškega nogometa.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Norwich City je izpadel v drugi rang angleškega nogometa. Za kanarčke je bil usoden domači poraz proti West Hamu, ki je v 35. krogu slavil s 4:0. Vse zadetke ob zmagi pa je dosegel Michail Antonio.

S tem je 30-letni Anglež postal prvi nogometaš West Hama, ki je v času obstoja premier lige dosegel štiri zadetke na eni tekmi. Nazadnje je štiri zadetke med angleško elito dosegel Harry Kane v dresu Tottenhama proti Leicestru.

Antonio pa je s tem zapečatil usodo Norwicha, ki je z 21 osvojenimi točkami prikovan na dno razpredelnice. West Ham je na drugi strani z zmago storil morda celo ključen korak k obstanku v ligi, saj ima na 16. mestu pred območjem izpada in Bournemouthom, ki ima 28 točk, šest točk naskoka.

V drugi današnji tekmi je pomemben korak k obstanku storil tudi Watford, ki je z 2:1 premagal moštvo Newcastla in ima, prav tako kot West Ham, na računu 34 točk ter zaseda 17. mesto.

Rekordna sezona Ni še konec! To so štirje neverjetni rekordi, ki jih lovi Liverpool

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.