Angleški navijač poškodoval 65-letnika

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski mediji poročajo o incidentu, ki se je zgodil po tekmi med Anglijo in San Marinom. Britanski državljan naj bi fizično poškodoval 65-letnega rojaka, ki se je bil primoran braniti z barskim stolom. Vročegalvega 21-letnika so oblasti že aretirale.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca San Marina si je na kvalifikacijski tekmi za Svetovno prvenstvo 2014 privoščila pravo blamažo, medtem ko je angleški strateg Roy Hodgson slavil najvišjo zmago v zadnjih 26 letih. Otočani so nogometaše žepne državice premagali kar z 8:0.

Italijanski mediji poročajo, da sta se v baru, ki je od prizorišča tekme oddaljen dobrih 100 kilometrov, v fizično obračunavanje zapletla moška stara 21 in 65 let. Mlajši naj bi starejšega udaril, slednji pa se je ob padcu udaril v glavo. Nesrečnika so dali v umetno komo, njegovo stanje pa naj bi bilo ''zelo resno''.

Na incident se je že odzvalo britansko zunanje ministrstvo: ''Lahko potrdimo aretacijo britanskega državljana,'' so zapisali, italijanski časopiš La Repubblica pa dodaja, da je bilo v pretep skupno vpletenih sedem ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.