Šport > Nogomet
24 ogledov

Angleški navijač poškodoval 65-letnika

anglija san marino Joleon Lescott Reuters
Italijanski mediji poročajo o incidentu, ki se je zgodil po tekmi med Anglijo in San Marinom. Britanski državljan naj bi fizično poškodoval 65-letnega rojaka, ki se je bil primoran braniti z barskim stolom. Vročegalvega 21-letnika so oblasti že aretirale.

Reprezentanca San Marina si je na kvalifikacijski tekmi za Svetovno prvenstvo 2014 privoščila pravo blamažo, medtem ko je angleški strateg Roy Hodgson slavil najvišjo zmago v zadnjih 26 letih. Otočani so nogometaše žepne državice premagali kar z 8:0.

Italijanski mediji poročajo, da sta se v baru, ki je od prizorišča tekme oddaljen dobrih 100 kilometrov, v fizično obračunavanje zapletla moška stara 21 in 65 let. Mlajši naj bi starejšega udaril, slednji pa se je ob padcu udaril v glavo. Nesrečnika so dali v umetno komo, njegovo stanje pa naj bi bilo ''zelo resno''.

Na incident se je že odzvalo britansko zunanje ministrstvo: ''Lahko potrdimo aretacijo britanskega državljana,'' so zapisali, italijanski časopiš La Repubblica pa dodaja, da je bilo v pretep skupno vpletenih sedem ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.