Angleški nogometni prvak se podaja v MMA

Foto: Epa
Foto: Epa
Od naslova prvaka Premier lige do oktagona. Resnično pestra pot nekdanjega poljskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Nekdanji poljski reprezentant, ki je vrhunec svoje kariere doživel leta 2016, ko je z Leicester Cityjem senzacionalno osvojil Premier ligo, Marcin Wasilewski, se po končani nogometni poti pripravlja na nov izziv v športni karieri.

40-letniku je poleti potekla pogodba z Wislo Krakow, nato pa se je odločil, da kopačke postavi v kot ter se posveti svoji drugi veliki ljubezni - MMA borbam.

"Marcinova športna kariera še ni zaključena. Prepričan sem, da ga bodo določene MMA organizacije vzele pod svoje okrilje ter ga kmalu poslale v oktagon," je o načrtih svojega varovanca spregovoril športni agent Mateusz Borek.

Foto: Epa Marcin Wasilewski

Za Wasilewskim je sicer zelo bogata kariera, tekom katere je branil barve številnih poljskih klubov, v tujini pa je nastopal za Anderlecht, preden ga je leta 2013 v svoje vrste pripelal Leicester s katerim je leta 2016 osvojil državno prvenstvo. Pred tem je z belgijskim velikanom osvojil še štiri državne naslove ter en belgijski pokal.

Za reprezentanco je ta osrednji branilec zbral 60 nastopov ter 3 zadetke. Reprezentančni dres je nosil med leti 2002 in 2013, izmed večjih tekmovanj pa je nastopil na Euru 2008 in 2012.

Foto: Epa Marcin Wasilewski

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:51 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • 08:41 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 05:01 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.