Angleški velikan odpustil trenerja, znan naj bi bil naslednik

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trener Chelseaja Italijan Antonio Conte je po poletnem premoru zbral svoje igralce za začetek priprav, nato pa kmalu izvedel, da je odpuščen.
Oglej si celoten članek

Antonio Conte po dveh turbulentnih letih zapušča Chelsea.

En naslov državnega prvaka in en FA pokal v dveh sezonah očitno nista bila dovolj, da bi italijanski strateg obdržal svojo službo. Drago ga je stala pretekla sezona, v kateri Modri niso uspeli izboriti uvrstitev v Ligo prvakov. Vodstvo londonskega kluba naj bi sicer že dolgo bilo nezadovoljno s svojim trenerjem, toda izostanek iz Lige prvakov je bila kaplja čez rob. O prekinitvi pogodbe se je govorilo že nekaj časa, po pisanju angleških medijev pa naj bi se danes to tudi uresničilo.

Po večdnevnih pregovarjanjih med Contejevimi in Chelseajevimi zastopniki naj bi prišlo do sporazumne prekinitve pogodbe, Chelsea pa bo na na Contejev račun izplačal 10 milijonov evrov. Italijan je še ves ta čas delal z ekipo ter jo pripravljal na novo sezono.

Po pisanju angleških medijev naj bi bilo precej jasno, da bo Conteja na klopi londonskega velikana nasledil še en Italijan. To naj bi bil Mauricio Sarri, ki je v preteklih sezonah vodil Napoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:00 12. Julij 2018.

    MILIJONI ..............Toliko o nogometu kot športu !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.