Šport > Nogomet
2637 ogledov

Angleški velikan odpustil trenerja, znan naj bi bil naslednik

Conte Twitter
Trener Chelseaja Italijan Antonio Conte je po poletnem premoru zbral svoje igralce za začetek priprav, nato pa kmalu izvedel, da je odpuščen.

Antonio Conte po dveh turbulentnih letih zapušča Chelsea.

En naslov državnega prvaka in en FA pokal v dveh sezonah očitno nista bila dovolj, da bi italijanski strateg obdržal svojo službo. Drago ga je stala pretekla sezona, v kateri Modri niso uspeli izboriti uvrstitev v Ligo prvakov. Vodstvo londonskega kluba naj bi sicer že dolgo bilo nezadovoljno s svojim trenerjem, toda izostanek iz Lige prvakov je bila kaplja čez rob. O prekinitvi pogodbe se je govorilo že nekaj časa, po pisanju angleških medijev pa naj bi se danes to tudi uresničilo.

Po večdnevnih pregovarjanjih med Contejevimi in Chelseajevimi zastopniki naj bi prišlo do sporazumne prekinitve pogodbe, Chelsea pa bo na na Contejev račun izplačal 10 milijonov evrov. Italijan je še ves ta čas delal z ekipo ter jo pripravljal na novo sezono.

Po pisanju angleških medijev naj bi bilo precej jasno, da bo Conteja na klopi londonskega velikana nasledil še en Italijan. To naj bi bil Mauricio Sarri, ki je v preteklih sezonah vodil Napoli.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 20:00 12.julij 2018.

    MILIJONI ..............Toliko o nogometu kot športu !