Šport > Nogomet
7338 ogledov

Med Messijem in Skomino spet zavrelo

lionel messi damir skomina Reševalni pas/Twitter Argentinec ni pristaš Damirja Skomine.
Na tekmi Barcelone in Chelseaja se je iskrilo tudi med Damirjem Skomino in Lionelom Messijem.

Barcelona je na krilih Lionela Messija, ki je prispeval dva gola in podajo, na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov premagala Chelsea (3:0) in se s skupnim izidom 4:1 uvrstila v četrtfinale. Tekmo je v veliki meri zaznamoval slovenski sodnik Damir Skomina, ki se je na zelenici (spet) sporekel s prvim zvezdnikom katalonskega ponosa. 

Damir Skomina Sojenje Šport Zvezdnik jasno povedal svoje mišljenje o Skomini

Messi in Skomina sta stara znanca, saj sta se grdo sprla že na lanski tekmi skupinskega dela med Barcelono in Juventusom. Argentinski napadalec je takrat protestiral po prekršku Miralema Pjanića in na vsak način zahteval kazen. Pri tem je bil celo tako vsiljiv, da je delivca pravice zgrabil za ramo, zato mu je Skomina brezkompromisno pokazal rumeni karton.

Lionel Messi Damir Skomina Barcelona Juventus Avtoritativno Šport Messi "težil", Skomina ga je umiril

V sredo sta se ponovno srečala na zelenici Camp Noua in očitno je bilo, da zamere še niso pozabljene. Messi je Slovencu očital nespoštljivost, ta pa mu je vrnil z gesto, naj raje utihne. Pogovor, ki so ga delno dešifrirali španski mediji, naj bi potekal približno takole. "Messi, umiri se," je dejal Skomina. "Sem govoril grdo? Ne govori mi na grd način. Sem bil nespoštljiv?" je odvrnil napadalec Barcelone, nakar mu je Skomina z gesto zaprl usta.

damir skomina Sodnik Šport Katalonci in Messi še pomnijo Skomino

Messi je na tekmi s Chelseajem dosegel nov mejnik, saj je postal drugi nogometaš v zgodovini, ki je v Ligi prvakov dosegel vsaj 100 golov. Več od njega jih ima računu le Cristiano Ronaldo (117).

"Doseči 100 golov v tako dobrem tekmovanju je zares čudovit občutek," je za beINSports povedal Messi, ki ga je gostujoči strateg Antonio Conte po izpadu njegove ekipe označil za najboljšega nogometaša na svetu.

Lionel Messi Liga prvakov Šport Messi hitro potopil londonsko barko

"Tega nisem slišal. Conteju se zahvaljujem za te besede. Vesel sem, da smo napredovali v četrtfinale. Tekma je bila težka. To, da Chelsea ni dosegel gola, pove veliko o naši igri. Imajo igralce, ki lahko naredijo razliko, vendar smo prikazali odlično ekipno igro. Ko je padel tretji zadetek, je bila tekma odločena," je sklenil Messi.

Prenose tekem Lige prvakov si lahko ogledate na televiziji Sport Klub.

Komentarjev 2
  • Lovebites 08:08 16.marec 2018.

    Skomina,bravo.Ta prav dec.Ima vse,kar naj bi imeli pravi moski.Predvsem pa avtoriteto.Mu je dal jasno vedeti,da ni on pussy,pa tudi ce nek mojster Messi laja nanj.

  • paya 07:02 16.marec 2018.

    Skomina je car! Me spominja na Colino !