Šport > Nogomet
11630 ogledov

Zvezdnik jasno povedal svoje mišljenje o Skomini

Marcos Alonso
1/2
Epa
Sojenje Damirja Skomine so analizirala tudi socialna omrežja.

V preteklosti so dvoboji med Barcelono in Chelelseajem že poskrbeli za tretje polčase, velike kritike pa so se večinoma vsule na delilce pravice, norveškemu sodniku Tomu Henningu Øvrebøju pa so navijači po dvoboju leta 2009 večkrat grozili tudi s smrtjo. Tokrat so se pristaši londonskega kluba osredotočili na sojenje Damirja Skomina, precej olja na ogenj pa je prilil nekdanji zvezdnik Chelseaja in nemške reprezentance Michael Ballack. Ta je ob besedi sodnik zapisal še: "Vedno ista zgodba."

Navijači Chelseaja so prepričani, da je slovenski sodnik (namerno) spregledal enajstmetrovko, ko je prišlo do kontakta med Gerardom Piquejem in Marcosom Alonsom, ta pa je padel v šestnajstercu. Piščalka je ostala nema, ob ostrih protestih pa si je rumeni karton prislužil Olivier Giroud. "Ovrebro, Aytekin ... in zdaj Skomina! Še en škandal!!!" je bil le eden izmed zapisov na twitterju.

A povsem drugače so omenjeno situacijo ocenili privrženci Barcelone, enako mnenje pa je podal tudi nekdanji sodnik Mateo Beusan, ki na hrvaški televiziji ocenjuje delo sodnikov.

Tekme lige prvakov si oglejte na televiziji Sport Klub

"Odlično sojenje Skomine. Ne gre za prekršek, sodnik je dobro postavljen. Igralec je iskal kontakt, nato pa hitro padel," je dejal Beusan, z izrečenim pa se je strinjal nekdanji hrvaški reprezentančni vratar Stipe Pletikosa, ki je v studiu sodeloval kot strokovni komentator. "Ne razumem, zakaj se je Alonso odločil pasti, ko je bil v tako dobrem položaju," je dejal med drugim tudi nekdanji član Chelseajevega mestnega tekmeca Tottenhama.

 

Komentarjev 3
  • Zdene Iskra 13:58 15.marec 2018.

    Spoštovana Žurnalček in Leon. Zmotno!Lahko uvedeš še toliko kamer in počasnih posnetkov, pa "ne bo mir"! Vedno bodo obstajale mejne vrednosti o katerih bo polovica menila drugače od druge polovice. Saj verjetno gledate prenose po TV. Večkrat ko ponovijo posnetek ...prikaži več iz različnih kotov, večkrat( recimo) komentator spreminja mnenje.Če primerjate fuzbal z drugimi športi, pač nečesa ne razumeta. Ali želita od nogometa narediti celodnevni piknik podoben družinskim piknikom na ameriških nogometnih tekmah

  • Žurnalček 10:46 15.marec 2018.

    Tudi če bi bili v polju 3 sodniki , ne bi mogli videti takšnih dogajanj , kot jih je videti na počasnih posnetkih . Pregled video posnetka na vseh tekmah UEFE , s prekinitvijo tekme za ogled posnetka . Pa ...prikaži več bo mir ! Če je lahko v polovici športov tako , je lahko tudi v fuzbalu !

  • Avatar Leon
    Leon 09:01 15.marec 2018.

    Koliko sodnikov bo potrebnih na tekmi ,da bo vse regularno za obe ekipi ? Dokler bo o tem odločal en sam sodnik bo stanje takšno kot je .