Šport > Nogomet
1571 ogledov

Katalonci in Messi še pomnijo Skomino

Lionel Messi Damir Skomina Barcelona Juventus twitter Lionel Messi se je proti Juventusu v statistiko vpisal z dvema goloma in rumenim kartonom.
Katalonski mediji so pred dvobojem med Barcelono in Chelseajem nekaj besed namenili tudi slovenskemu sodniku.

Damir Skomina bo glavni sodnik na današnji tekmi osmine finala lige prvakov med Barcelono in Chelseajem, katalonski mediji pa so tako nekaj zapisov namenili tudi slovenskemu delilcu pravice.

"Gre za mednarodnega sodnika od leta 2003. Skomina (letnik 1976) je odsodil več kot 50 tekem v ligi prvakov, tudi dvoboj med Barcelono in Juventusom (3:0) v septembru, sodil pa je tudi dvoboj med Chelseajem in Romo (3:3)," so zapisali pri Mundo Deportivu in nadaljevali, da je Skomina eden izmed deseterice evropskih sodnikov, ki bodo sodili tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Izpostavili so tudi njegovo sojenje v finalu evropske lige med Ajaxom in Manchester Unitedom (0:2).

Prenose tekem lige prvakov si lahko ogledate na televiziji Sport Klub.

Pri Sportu pa so zapisali, da se ga najverjetneje spomni tudi Lionel Messi, ki mu tudi velezvezdniški status ni pomagal ob sojenju slovenskega sodnika. "Na tekmi proti Juventusu je Messi zahteval rumeni karton za nasprotnega igralca. Ko je Skomina šel mimo njega, ga je prijel za ramo in zahteval kazen. A vse kar je Messi dobil je bil rumeni karton za njega. Odločitev je ujezila navijače Barcelone." 

Leo Messi Damir Skomina | Avtor: PrtSc PrtSc
"Skomina bo tokrat sodil na dvoboju, ki je sinonim za kontroverzne odločitve, videli bomo, če se bo držal svojih standardov. Predvidljivo je, da bodo modri značilno igro Barce s kroženjem žoge, poskušali zaustaviti s prekrški," so še dodali pri Sportu. 

Luka Modrić Real Madrid Manchester City "J* ti mater slovensko" Šport Modrić se je opravičil Skomini in Slovencem

Prva tekma v Londonu se je sicer končala z izidom 1:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice