Angleški nogometni zvezdnik se po grozljivki svoje družine želi vrniti v Katar

Foto: Epa
Foto: Epa
Sterling že razmišlja o vrnitvi v Katar.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant Raheem Sterling je domačo nogometno zvezo zaprosil za možnost, da se v Katarju na svetovnem prvenstvu spet pridruži soigralcem iz nacionalne vrste, poroča britanski BBC, sklicujoč se na vire blizu igralcu. FA je zdaj njegovo vrnitev tudi potrdila. Angleže v soboto čaka četrtfinale proti Franciji.

Osemindvajsetletni krilni igralec Chelseaja je izpustil tekmo osmine finala proti Senegalu in se vrnil v domovino po tem, ko so roparji vdrli v njegovo hišo v Surreyju. Njegov zastopnik je dejal, da je bila ob vdoru oboroženih roparjev v hiši Sterlingova družina. To pa je pretreslo Sterlinga, ki ga je skrbelo za varnost otrok.

Policija v Surreyju pa je v sporočilu za javnost pojasnila, da preiskuje rop, a da so stanovalci šele po vrnitvi s potovanja opazili, da so nepridipravi vzeli nakit in ure. Policija je dodala, da ni bilo pri tem nobenih groženj ali orožja. V sredo je policija še poudarila, da primera ne povezujejo s še enim poskusom vloma v isti vasi.

Za zdaj ni aretirala še nikogar v povezavi z vlomom v Sterlingov dom, je poročal BBC in dodal, da mora angleška zveza še razkriti, kaj točno so ji povedali o incidentu pred Sterlingovim odhodom iz Katarja.

Nogometaš si po poročanju nemške tiskovna agencije dpa in britanske PA želi vrniti v Katar, če bo zagotovljena varnost za družino. Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, je zveza Sterlingovo vrnitev potrdila. "Raheem Sterling se bo vrnil v reprezentančno bazo v Katar. Chelseajev nogometaš je začasno odšel zaradi družinskih zadev, v petek pa ga pričakujemo v Al Vakri, kjer se bo pridružil ekipi pred četrtfinalom s Francijo," je zapisala FA v sporočilu za javnost.

Anglija bo proti Franciji četrtfinale igrala v soboto ob 20. uri v Al Koru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.