Šport > Nogomet
779 ogledov

Angleški nogometni zvezdnik se po grozljivki svoje družine želi vrniti v Katar

Raheem Sterling Epa
Sterling že razmišlja o vrnitvi v Katar.

Angleški nogometni reprezentant Raheem Sterling je domačo nogometno zvezo zaprosil za možnost, da se v Katarju na svetovnem prvenstvu spet pridruži soigralcem iz nacionalne vrste, poroča britanski BBC, sklicujoč se na vire blizu igralcu. FA je zdaj njegovo vrnitev tudi potrdila. Angleže v soboto čaka četrtfinale proti Franciji.

Osemindvajsetletni krilni igralec Chelseaja je izpustil tekmo osmine finala proti Senegalu in se vrnil v domovino po tem, ko so roparji vdrli v njegovo hišo v Surreyju. Njegov zastopnik je dejal, da je bila ob vdoru oboroženih roparjev v hiši Sterlingova družina. To pa je pretreslo Sterlinga, ki ga je skrbelo za varnost otrok.

Policija v Surreyju pa je v sporočilu za javnost pojasnila, da preiskuje rop, a da so stanovalci šele po vrnitvi s potovanja opazili, da so nepridipravi vzeli nakit in ure. Policija je dodala, da ni bilo pri tem nobenih groženj ali orožja. V sredo je policija še poudarila, da primera ne povezujejo s še enim poskusom vloma v isti vasi.

Za zdaj ni aretirala še nikogar v povezavi z vlomom v Sterlingov dom, je poročal BBC in dodal, da mora angleška zveza še razkriti, kaj točno so ji povedali o incidentu pred Sterlingovim odhodom iz Katarja.

Nogometaš si po poročanju nemške tiskovna agencije dpa in britanske PA želi vrniti v Katar, če bo zagotovljena varnost za družino. Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, je zveza Sterlingovo vrnitev potrdila. "Raheem Sterling se bo vrnil v reprezentančno bazo v Katar. Chelseajev nogometaš je začasno odšel zaradi družinskih zadev, v petek pa ga pričakujemo v Al Vakri, kjer se bo pridružil ekipi pred četrtfinalom s Francijo," je zapisala FA v sporočilu za javnost.

Anglija bo proti Franciji četrtfinale igrala v soboto ob 20. uri v Al Koru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice