Šport > Nogomet
57171 ogledov

Največjo kazen so dobili Hrvati

Epa
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je izrekla finančne kazni za Hrvaško, Srbijo in Savdsko Arabijo.

Mednarodna nogometna zveza Fifa je določila denarne kazni za nogometne zveze Srbije, Hrvaške in Savdske Arabije zaradi različnih kršitev na svetovnem prvenstvu v Katarju.

Srbi so za to, ko so v slačilnici obesili sporno srbsko različico zastave z zemljevidom, na katerem je Kosovo del Srbije, in z napisom "ni predaje", dobila 20.000 švicarskih frankov kazni (20.200 evrov), poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

 | Avtor: Epa Epa

Največjo kazen so dobili Hrvati, ki bodo morali plačati približno 50.600 evrov kazni, ker je del navijačev na tekmi skupinskega dela s Kanado žalil kanadskega vratarja Milana Borjana, ki je srbskih korenin. Na tribunah se je pojavil tudi plakat z žaljivo vsebino.

Zaradi šestih rumenih kartonov na tekmah z Argentino in Mehiko pa je kazen doletela Savdsko Arabijo, ki bo plačala približno 15.000 evrov kazni.

Goncalo Ramos Sanjski debi Šport Ronaldo je zgodovina, Portugalci slavijo novega junaka Casemiro in Neymar Argentinci na nogah Šport Sporen prizor iz Katarja: kaj je Casemiro vstavil v nos Neymarju?
 
Komentarjev 10
  • BlackAdder13 12:09 08.december 2022.

    Mater, savdijska nogometna zveza je na robu bankrota in šejki že študirajo pri naši smučarski zvezi pravila nagradne igre Podarim, nič ne dobim... :-)

  • Pepe007 09:56 08.december 2022.

    Hecno, da nogometaš, ki zase trdi, da je po rodu iz države, ki ni nikoli obstajala, ne dobi nobene kazni.

  • alen04 08:41 08.december 2022.

    Kar seješ, to seveda žanješ. Bravo, samo tako dalje!!!!